LAVA Marhahús Érlelő Tasakok (VL0556)

Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

LAVA Marhahús Érlelő Tasakok (VL0556)

7 490 Ft
+ 1 500 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
sousvidehungary.hu
Termékleírás
Lava Marhahús Érlelő Tasak Készítsen tökéletes steaket otthon! A LAVA marhahús érlelő tasakjai lehetővé teszik, hogy saját hűtőszekrényében érleljen prémium minőségű steaket. A tasakok speciális, egyirányú légáteresztő membránnal rendelkeznek, amely biztosítja, hogy a hús fokozatosan veszíthesse el nedvességét, miközben megőrzi gazdag, koncentrált aromáit. A biokémiai folyamatok során a hús omlóssá és ízgazdaggá válik, ahogyan azt a legjobb steakhouse-okban is tapasztalhatja. Friss marhahúsból nem lehet tökéletes steaket készíteni, de a LAVA érlelő tasak segítségével saját maga érlelheti tökéletesre a húst. Az érlelési folyamat akár 3-4 hétig is eltarthat, de az eredmény megéri a várakozást – egyedi, vajas és diós aromákkal gazdagított, szaftos és omlós steak. LAVA marhahús érlelő tasak előnyei: Prémium steak élmény otthon: Élvezze a szárazon érlelt hús kiváló minőségét a saját hűtőszekrényében. Speciális membrántechnológia: A tasak lélegzik, így kiengedi a nedvességet, de megőrzi az ízeket és a hús minőségét. Minden vákuumgéphez használható: Könnyen lezárható bármilyen vákuumcsomagolóval. Különböző méretekben elérhető: A kisebb adagoktól a nagyobb húsdarabokig, minden igényt kielégít. Elérhető méretek: 20 x 30 cm (Teszt szett része): 1–2 kg hús érlelésére 25 x 40 cm (O méret): 1,5–4 kg hús érlelésére 25 x 55 cm (M méret és Teszt szett része): 2–5 kg hús érlelésére 30 x 60 cm (L méret): nagyobb darab húsokhoz, 4–6 kg-ig 40 x 70 cm (XL méret): extra nagy húsokhoz, 5 kg felett Hogyan működik? A LAVA érlelő tasak különleges anyaga lehetővé teszi, hogy a hús érlelődése során a nedvesség távozzon, miközben megőrzi az aromákat. A folyamat során a legkeményebb hús is puhává és omlóssá válik, a hús természetes enzimei pedig gazdagabb, komplexebb ízeket hoznak létre. Csak helyezze a friss marhahúst a tasakba, vákuumozza le, és érlelje a hűtőszekrényében! Az eredmény egy tökéletesen érlelt, szaftos steak, ami a legjobb éttermek kínálatával vetekszik. Ideális a következőkhöz: Steak kedvelőknek, akik otthon szeretnék átélni a száraz érlelt hús élményét. Ínyenceknek, akik prémium minőségű alapanyagokkal dolgoznak. Henteseknek és húsimádóknak, akik szeretnének új ízeket és textúrákat felfedezni a húsban. Ne elégedjen meg a középszerű hússal – érlelje saját maga a steaket a LAVA tasak segítségével, és élvezze a professzionális eredményt otthonában. Készítse el álmai steaket otthon, a LAVA prémium minőségű érlelő tasakjával! A friss marhahúsból nem lehet igazán jó steaket készíteni, mert a hús érlelése nélkül nem bontakoznak ki azok a mély, összetett ízek, amelyek a legjobb steakhouse-okban található steakeket jellemzik. A LAVA érlelő tasak segítségével saját hűtőjében érlelheti tökéletesre a marhahúst, és megélheti a különleges steak élményt. A LAVA speciális membrántechnológiájú érlelő tasakja lehetővé teszi, hogy a hús lassan veszíthesse el nedvességtartalmát, miközben megőrzi gazdag aromáit és ízeit. Az érlelés során a hús mélyvörös színt kap, puha és szaftos lesz, az ízek pedig gazdagabbá válnak – enyhe vajas és diós jegyekkel, sőt akár kéksajtra emlékeztető aromák is kibontakozhatnak. Az eredmény: egy igazán zamatos, tökéletes steak, amely minden egyes falatnál új élményt nyújt. Miért válassza a LAVA érlelő tasakot? Prémium steak élmény otthon: Olyan ízek és textúrák, amelyek a legjobb éttermekben is ritkák. Speciális membrántechnológia: Kiereszti a nedvességet, de megőrzi a hús gazdag aromáit. Többféle méretben elérhető: Kisebb és nagyobb húsdarabokhoz is ideális. Hogyan válasszunk marhahúst a steakhez? A jó minőségű steak alapja a megfelelő hús. Íme néhány tipp, hogy a legjobbat válassza: A hús felszíne legyen fényes, nedves, és ha ujjunkkal megnyomjuk, feszes és rugalmas legyen. A hús színe legyen mélyvörös – minél mélyebb, annál jobb. Kerülje a barna foltokkal rendelkező húst, mert azt nem tárolták megfelelően. Csak a márványos marhahús lesz igazán jó – a vékony zsírszövetek biztosítják a lédússágot. A steak vastagsága legalább 2 cm, bélszín esetében pedig minimum 5 cm legyen. Hogyan használja a LAVA érlelő tasakot? Válasszon jó minőségű, márványos marhahúst. Mossa meg, majd papírtörlővel törölje szárazra a húst. Helyezze a húst a LAVA érlelő tasakba, vákuumozza le, majd helyezze a hűtőszekrénybe. Érlelje a húst 3-4 hétig, és készüljön fel az élményre, amikor az első szeletet megkóstolja.
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.